Sådan arbejder vi

Vi hjælper ideer på vej

Brobygning Middelfart har udviklet en helt unik metode, så vi kan styrke og hjælpe din idé på vej. Det gør vi ved at forstyrre, forløse, forbinde og forny.

I vores værktøjskasse har vi metodekort og værktøjer, som vi selv anvender og hjælper andre til at bruge.

Forstyrre – Det begynder ofte med en idé. Og nogle gange er der brug for at vende denne idé på hovedet og se den fra en anden vinkel. Der kan også være behov for sparring og muligheden for at sidde sammen med én eller flere, der kan udfordre idéen og stille de rigtige spørgsmål.

Forløse – Selv den bedste idé med stort potentiale og masser af muligheder kan møde udfordringer og bump på vejen. Det kan være alt lige fra behov for hjælp til kommunikation, hjælp til at få en idé videre eller hjælp til at skaffe sponsorater. Brobygning Middelfart forløser og hjælper videre, så dit projekt eller idé kan rykke i den rigtige retning.

Forbinde – Brobygning Middelfart bygger bro mellem mennesker, kommuner og erhvervsliv. Som en slags matchmaker og formidler hjælper vi med at forbinde og sætte de rigtige partnerskaber sammen. Brobygning Middelfart har et enormt netværk at trække på – både lokalt, nationalt og globalt. Og det sætter vi gerne i spil.

Forny – Fornyelsen er et resultat af at forstyrre, forløse og forbinde. Det er i fornyelsen, vi står med produktet/casen og den læring, inspiration og nye indsigt, som processen har medført. Fornyelsen kan også bruges som inspiration til udvikling af nye attraktioner.