Nyheder

Liv i bymidten?

Middelfart dannede i dag rammen om en konference, hvor flere end 160 repræsentanter fra kommuner og handelsstandsforeninger var samlet for at høre offentliggørelsen af Netværket for Danske Handelsbyers 5 anbefalinger til kommuner, der ønsker levende bymidter.

De har nemlig konstateret, at udviklingen går den forkerte vej, når det kommer til by- og handelsliv i en række danske byer, som før havde handelsstrøg med masser aktivitet.

Formand for Danske Handelsbyers styregruppe, Anders Baagland fortæller at arbejdet er blevet til konkrete og overskuelige anbefalinger til især landets kommuner og håber de bliver taget godt imod.

Læs mere: https://www.danskehandelsbyer.dk/post/en-levende-bymidte-er-det-vigtigste-5-anbefalinger-fra-danske-handelsbyer

I Brobygning Middelfart arbejder vi med bylivsudvikling og attraktivitet i tæt samarbejde med kommunen og gennem samarbejdsaftaler og projektfinansiering.

Vi er stolte af at den strategi vi i Middelfart Kommune har valgt og arbejder med, stadig tilfører den udvikling og innovation, der gør gode ideer til virkelighed i midtbyen.

Vi bygger bro, så der også er en levende bymidte i fremtidens Middelfart.

Kontakt os gerne hvis du har en god ide der skaber liv i midtbyen

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere