Om os

Vi er sammen om skabertrang og solidt håndværk

Erhvervsudvikling, fremtidens vækst, attraktivitet og velfærd er alle forbundet med hinanden, og det har Brobygning Middelfart fokus på at styrke for at kunne tiltrække og fastholde borgere og dermed få kvalificeret arbejdskraft i området.

Crowdfunding-regnskaber kan ses her.

Brobygning Middelfart er et samarbejde mellem flere erhvervsforeninger, som sammen har til formål at udvikle og styrke attraktivteten i Middelfart Kommune. Bag organisationen står Middelfart Kommune samt de tre erhvervsforeninger Middelfart Erhvervsråd, Middelfart Handel og VisitMiddelfart.

Samarbejdet bygger på et stærkt fundament: Der er en særlig ånd i Middelfart, som man mærker i det øjeblik, man lander her. Skabertrangen, det solide håndværk, en tradition for at løfte i flok og naturen helt tæt på – kombineret med en vilje til at tage ansvar for fremtiden med en aktiv indsats for at løfte området og et bedre klima. Det er disse elementer, vi vil videreudvikle og bygge ovenpå, så vi kan tiltrække borgere, turister, kunder og medarbejdere med autentiske og bæredygtige oplevelser og produkter.

Lene Lawaetz er direktør og står i spidsen for sekretariatet, der fra 1. november 2019 fysisk flyttede sammen med sekretariaterne for VisitMiddelfart, Middelfart Handel og Middelfart Erhvervscenter i Nygade midt i Middelfarts centrum.

Vision og mission 

Brobygning Middelfarts vision og mission er at udvikle, hjælpe på vej og forny projekter, idéer og arrangementer. Det skal kunne mærkes i byens kulturliv, i tilbuddene til virksomheder og borgere – og opleves af den besøgende turist.

En forstærkning

Brobygning Middelfart har ansvaret for at samtænke og udnytte det fulde potentiale i en række af de eksisterende aktiviteter og særlige indsatser, der ligger i regi af de tre erhvervsforeninger og Middelfart Kommune.

De tre erhvervsforeninger fortsætter deres ambitiøse arbejde med aktiviteter og strategiske indsatser, der finder sted i dag. Brobygning Middelfart er en overbygning på det eksisterende, og vores mål er, at:

  • Koordinere og samtænke eksisterende aktiviteter i de tre erhvervsforeninger og Middelfart Kommune
  • Udvikle og innovere eksisterende enkeltstående arrangementer, events og aktiviteter, så de skaber merværdi
  • Udvikle nye indsatser og aktiviteter
  • Sikre optimal kommunikation og koordinering mellem nuværende og nye aktører
  • Samle og styrke fortællingen om mulighederne i Middelfart samt optimere og professionalisere markedsføringen af begivenheder og tiltag
  • Opsøge finansiering – f.eks. via fonde

Vi er rundet af skabertrang og solidt håndværk

Middelfart var engang fiskerby, arbejderby og håndværker-by. Det er et mødested mellem Sjælland og Jylland. En by, der forbinder fortid, nutid og fremtid. Kendetegnet ved broerne, der signalerer ingeniørmæssig kunnen, fremdrift og udvikling.

Middelfart har en ganske særlig ånd, der både smitter og begejstrer. Du mærker det i det øjeblik, du lander. Skabertrangen og det solide håndværk, som har rødder tilbage til fortiden.

Vi vil holde håndværket i hævd og lade traditionerne tage os videre. Fordi vi står ved, hvem vi er, jordbundne og umiddelbare. Vi står vi sammen og rækker ud til hinanden. Det kan vi, fordi vi ikke er større. Vi kender hende, der igen kommer trækkende med cyklen og ham, der fisker på molen. Vi er festen, man har lyst til at være med til. Hvor den ene vil den anden, og alle bidrager til fællesskabet. Vi kender vores styrker – men har ikke brug for at blive sat op på en piedestal. Faktisk befinder vi os godt i læ af det bakkede landskab.

Vi tror på, at fremtiden skabes og formes i det små. Og vokser sig større og stærkere, når vi i fællesskab gør os umage. Vi har historien, passionen og viljen. Og vi har plads til flere.