Om os

Sammen om fremtidens Middelfart

Brobygning Middelfarts vision og mission er at udvikle, hjælpe på vej og forny projekter, idéer og arrangementer. Det skal kunne mærkes i byens kulturliv, i tilbuddene til virksomheder og borgere – og opleves af den besøgende turist.

Brobygning Middelfart er en forening, der har til formål at udvikle og styrke attraktivteten i Middelfart Kommune. Bag organisationen står Middelfart Kommune samt de tre erhvervsforeninger Middelfart Erhvervsråd, Middelfart Handel og VisitMiddelfart.

Samarbejdet bygger på et stærkt fundament: Der er en særlig ånd i Middelfart, som man mærker i det øjeblik, man lander her. Skabertrangen, det solide håndværk, en tradition for at løfte i flok og naturen helt tæt på – kombineret med en vilje til at tage ansvar for fremtiden med en aktiv indsats for at løfte området og et bedre klima. Det er disse elementer, vi vil videreudvikle og bygge ovenpå, så vi kan tiltrække borgere, turister, kunder og medarbejdere med autentiske og bæredygtige oplevelser og produkter.

Et samarbejde på tværs

Brobygning Middelfart har ansvaret for at samtænke og udnytte det fulde potentiale i en række af de eksisterende aktiviteter og særlige indsatser, der ligger i regi af de tre erhvervsforeninger og Middelfart Kommune.

Brobygning Middelfart er en tværgående innovationsenhed, og vores mål er, at:

  • Koordinere og samtænke eksisterende aktiviteter i de tre erhvervsforeninger og Middelfart Kommune
  • Udvikle og innovere eksisterende enkeltstående arrangementer, events og aktiviteter, så de skaber merværdi
  • Udvikle nye indsatser og aktiviteter
  • Sikre optimal kommunikation og koordinering mellem nuværende og nye aktører
  • Samle og styrke fortællingen om mulighederne i Middelfart samt optimere og professionalisere markedsføringen af begivenheder og tiltag
  • Opsøge finansiering – f.eks. via fonde

De tre erhvervsforeninger fortsætter deres ambitiøse arbejde med aktiviteter og strategiske indsatser, der finder sted i dag. Du kan læse mere om de tre erhvervsforeninger her:

Kontakt os hvis du har et forretningskoncept eller har brug for hjælp