Det har vi fokus på

Vi løfter i flok og tager ansvar hver især

Attraktivitet, erhvervsudvikling, fremtidens vækst og velfærd er tæt forbundet med hinanden. Hvis virksomhederne i Middelfart Kommune skal kunne tiltrække og holde på de dygtigste medarbejdere, så kræver det, at kommunen er et godt sted at leve og bo.

Samtidig er virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft afgørende for fremtidens vækst – der via øget beskæftigelse er grundlaget for vores fælles velfærd. Derfor arbejder de tre erhvervsforeninger Middelfart Erhvervsråd, Middelfart Handelsstandsforening og VisitMiddelfart sammen med Middelfart Kommune i regi af Brobygning Middelfart, som har til formål at udvikle og styrke attraktiviteten i Middelfart Kommune.

Samarbejdet bygger på et stærkt fundament: Der er en særlig ånd i Middelfart, som man mærker i det øjeblik, man lander her. Skabertrangen, det solide håndværk, en tradition for at løfte i flok og naturen helt tæt på – kombineret med en vilje til at tage ansvar for fremtiden med en aktiv indsats for at løfte området og et bedre klima. Det er disse elementer, vi skal videreudvikle og bygge ovenpå, så vi kan tiltrække borgere, turister, kunder og medarbejdere med autentiske og bæredygtige oplevelser og produkter.

Fire hovedområder for Brobygning Middelfarts arbejde: