SAMMEN OM
FREMTIDENS
MIDDELFART

I morgen– leveret i dag

Middelfart X samler områdets stærkeste ressourcer og fremmer udviklingen ved at realisere projekter med en hidtil uset hastighed og styrke.

Vi er en gruppe af erhvervsvirksomheder med format, hjerte, kræfter og midler. Vi ønsker idé, eksekvering og synlighed så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at sætte retning, søsætte konkrete tiltag og se dem udfolde sig, mens Middelfart udvikler sig til at blive fremtidens by netop nu.

I morgen – leveret i dag.

Hvem står bag?

Vi hedder Middelfart X og arbejder tæt sammen med Middelfart Kommune og Brobygning Middelfart. Gruppen består af 10 erhvervsledere, der deler drømmen om Middelfart. Her kan du se, hvem vi er.

  • Keld R. Demant, Chief Executive Officer i Bunker Holding
  • Bjarne Tvede, Country Manager i ABB
  • Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse
  • Bent Jensen, CEO i T. Hansen Gruppen
  • Per Jørgensen, adm. direktør i Melfarhus
  • Klaus M. Vestergaard, CFO i Uhrenholt
  • Ole Ebdrup Andreasen, direktør i Brugsforeningen Middelfart & Omegn
  • Torben Dinesen, CEO i Dinex
  • Kim Svaneborg Pedersen, CEO i Pettinaroli
  • Per Strandstoft, indehaver af Estate Strandstoft

Fremtidens Middelfart

Vi vil udvikle Middelfart til at blive en endnu mere attraktiv by, som er gearet til fremtiden.

Perspektiverne på fremtidens Middelfart har vi samlet i en ny handlekraftig publikation. Vi tager afsæt i konkrete idéer, ønsker og behov fra både børnefamilier, unge, tilflyttere og pendlere. 

20 perspektiver

Middelfart skal have en klar førerposition som centrum for det gode liv. Konkrete, attraktive tiltag skal skabe forretning i vækst og oplevelse i flor. Vi har sammen med mennesker, organisationer og erhverv identificeret 20 perspektiver, der kan være med til at udvikle byen og gøre livet i Middelfart endnu bedre.

Nyheder og cases

Liv i bymidten?

Middelfart dannede i dag rammen om en konference, hvor flere end 160 repræsentanter fra kommuner og handelsstandsforeninger var samlet for at høre offentliggørelsen af Netværket

Læs mere

Jazz og kunst?

I Brobygning Middelfart har vi fokus på at skabe udvikling og gøre Middelfart endnu mere attraktiv. Vi har derfor foranlediget at få skabt en kunstnerisk

Læs mere

Brobygning Middelfart
Jernbanegade 57
5500 Middelfart

T: +45 5150 1157
M: info@brobygningmiddelfart.dk

Brobygning Middelfart er sat i verden for at bygge broer og skabe kontakter, der gør vejen kortere for projekter og samarbejder, der styrker Middelfarts attraktivitet. Vi hjælper virksomheder og organisationer med at få den gode idé til at lykkes ved at sætte de rigtige mennesker sammen.