Nyheder

ESG – hvad er det og hvorfor er det vigtigt?

Bæredygtighed og den grønne dagsorden er et topaktuelt emne og når Klimafolkemødet finder sted i Middelfart i dagene den 31. august til den 2. september, er ESG blot et af mange emner du kan få mere viden om. 🗓️

Sammen med Bunker Holding har vi, i Brobygning Middelfart, skabt et spændende program og ESG univers, hvor virksomheder kan få viden og praktisk sparring – også med udgangspunkt i egen virksomhed.

Det bliver tre dage med masser af inspiration. Torsdag byder Bunker Holding velkommen og fortæller hvordan de arbejder med bæredygtighed på tværs af egen organisation samt inspiration og videndeling på tværs af brancher og målgrupper. Succeshistorier og udfordringer deles til fælles gavn og ny viden.

Fredag udfordrer fremtidens arbejdskraft deres syn og forventninger til ESG på arbejdspladsen, når studerende fra videregående uddannseler fylder teltet. Hvad byder fremtiden på og er virksomhederne klar?

ESG er ikke kun for virksomheder, så lørdag er der et særligt fokus på børnefamilier, når Små Klimamonstre gæster teltet med skattejagt og klimaspil for at bringe klima ned i børnehøjde.

Vi er glade for at kunne bakke op om denne vigtige dagsorden med fokus på vækst og udvikling gennem bæredygtighed, i tæt samarbejde med Bunker Holding som har hejst de bæredygtige sejl og brænder for denne dagsorden.

Se hele programmet på klimafolkemoedet.dk og vælg Beige for at se det store ESG program.

Vi ses i Middelfart 👋🏻

Læs også...