Det har vi fokus på

TILTRÆKNING OG FASTHOLDELSE AF ARBEJDSKRAFT

Kvalificeret arbejdskraft er afgørende for, at vi kan fastholde den positive vækst, Middelfart er inde i. 

Derfor satser vi i Middelfart stærkt på tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft i et tæt samarbejde mellem kommune og erhvervsliv. 

Vi udarbejder et nyt bosætningssite,  www.opdagmiddelfart.dk som en fælles platform, der samler og viser muligheder i Middelfart kommune.

Visningsture: Vi skal fremvise Middelfart, så flere opdager de mange muligheder, byen tilbyder. Som prøvehandling udbydes der visningsture for nye medarbejdere og for nye borgere, så de får kendskab til byen.

Visningsture: For nøglepersoner i virksomheder, så der etableres et øget kendskab til lokale muligheder, når der skal afholdes møder, konferencer, personaleaktiviteter mv.

Øge kendskab og gøre virksomhedernes medarbejdere interesseret i byen via kommunikation om events, aktiviteter og muligheder i Middelfart.

”Velkomstposer” målrettet erhvervslivet med små gratis hand-outs, velkomstgaver mv. der repræsenterer og profilerer kommunens herligheder.

 

 

“I Middelfart er der initiativrigdom og gåpåmod, og det bobler med gode ideer. Der er en virkelyst og en selvforståelse – større end vi er. Det lokale engagement er vigtigt. Det fælles bedste betyder, at man har øje for andre behov end sine egne. Vi tror på, at det er foreningslivet, der skaber sammenhængskraft og et aktivt bymiljø.”

KRISTIAN GREN
MIDDELFART SPAREKASSE

Kontakt os hvis du har et forretningskoncept eller har brug for hjælp