Nyheder

Fokus på erhvervsuddannelser

I Brobygning Middelfart ser vi tilbage på to travle dage og er stolte over at craftfestival 2023 har bidraget til et øget fokus samt kendskab til erhvervsuddannelser – både blandt de unge mennesker, der skal vælge karrierevej, men også hos beslutningstagere i andre kommuner og interesseorganisationer, som kiggede forbi for at hente inspiration og opleve hvordan vi griber denne dagsorden an i tæt samarbejde med lokale virksomheder.

Elever, lærlinge, virksomheder og erhvervsuddannelser viste fag og uddannelsesmuligheder frem på involverende måder og vi håber at mange af de unge mennesker, vælger en erhvervsuddannelse nu hvor de har kendskab til karrieremulighederne.

Vores fokus på erhvervsuddannelser slutter ikke med craftfestival. I samarbejde med Middelfart Erhvervscenter og Middelfart Kommune gør vi det endnu mere attraktivt at være elev og lærling på tværs af fag og brancher i hele kommunen ved at have etableret et elev- og lærlingenetværk.
Det giver de unge mulighed for at mødes med andre, der tager en erhvervsuddannelse og opbygge netværk samt socialt fællesskab, så flere unge tilvælger Middelfart – både når de starter deres uddannelse samt når de er udlært.

Har du elever eller lærlinge som endnu ikke er en del af netværk, så smut ind og tilmeld dem på: www.middelfart-erhverv.dk – søg netværk

#craftfestivalmiddelfart#thefutureishandmade#erhvervsuddannelse#elevlærlingnetværk#netværk#elever#lærlinge#middelfart

Læs også...