Nyheder

Hvor godt kender du egentlig Middelfart?

I samarbejde med Middelfart Kommune er vi klar med en kampagne, der skal få flere til at opdage Middelfart. Flere skal flytte til Middelfart, flere skal søge job her og sidst men ikke mindst skal flere blive hængende efter fyraften – kort sagt: opdag Middelfart.

Kampagnen består af fire film og flere SoMe kampagner, som supplerer opdagmiddelfart.dk, nye bosætningsbrochurer, opdateret tilflytterposer og snart også visningsture og velkomstposer.

Nedenstående er et af budskaberne om det gode liv man kan finde på tværs af hele Middelfart: Læs med og opdag Middelfart.

ps. Alle videoer kan ses her på sitet…

Lys, luft og åben himmel i Middelfart
Kun to minutters gang til et forfriskende dyp i havet, fem minutter til mountainbikesporet og ti minutter til et aktivt foreningsliv med alt fra keramik til kajak. Oplev adrenalinkicket hver dag på Danmarks smukkeste legeplads, hvor stress kun findes i din skridttæller. I Middelfart Kommune er naturen altid inden for rækkevidde via gå- og cykelstier, så bilen kan stå stille i indkørslen. Udforsk cykelstierne, nyd den rene luft i skoven og lad havets skiftende lys inspirere dig.
Her er rig mulighed for udvikling for alle aldre, lige fra børn til seniorer. Opdag skønheden i naturen og find dit hjem netop her. Skab minder for livet i Middelfart.
#OpdagMiddelfart – opdag livet

Læs også...