Nyheder

En del af Fremtidens Middelfart…

Kalenderen siger sommer. Inden længe går børnene på sommerferie, og turisterne melder deres ankomst til Middelfart. Og vi er klar. I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Visit Middelfart viser vi Middelfart frem gennem de mange oplevelsesmuligheder, aktiviteter og events. Udsmykning og wayfinding binder det hele sammen, så gæster guides gennem byen og til oplevelser – det hele samlet i det store sommerprogram, som kan ses på eventsimiddelfart.dk

Bestyrelsesformanden for Middelfart Handel og næstformand i Brobygning Middelfart, Marie-Louise Veber Paustian, udtaler om Sommerby 2024 og dens betydning for Middelfart midtby:

”Sommerbyen bringer hvert år masser af liv og glæde til Middelfart. Igen i år er det et strålende eksempel på, at når vi samler alle kræfter på tværs af byen, så bliver Middelfart vist frem fra sin allerbedste side. Og det stærke samarbejde har bidraget til det største sommerprogram nogensinde. Nytorv-universet er en spændende tilføjelse, hvor pladsen bringes i spil på en helt ny måde. Hele sommeren vil Nytorv summe af liv, musik og aktiviteter. En stor tak til vores sponsorer: Fynske Bank Fonden, Bridgewalking Fonden og Kvickly, der gør det muligt, at vi kan udvikle sommerbyen og skabe endnu mere attraktivitet for alle, der besøger midtbyen.”

På tværs af erhvervsforeningerne samarbejder vi for at styrke fremtidens Middelfart, og Sommerby er et af fokusområderne.

Læs også...