Nyheder

Kickoff på bæredygtig bevægelse

De ambitiøse planer for grøn omstilling i Middelfart rykker tættere på hverdagen i virksomhederne lokalt med konferencen #kickoff d. 10. marts.

Under overskriften Bæredygtig bevægelse i Middelfart samles virksomheder og topfolk fra Middelfart Kommune for at inspirere hinanden til de næste grønne skridt. Moderator er fremtidsforsker Anna Porse Nielsen fra Seismonaut, der ligesom Tonny Skovsted Nielsen, direktør for Destination Nord, er programsat med inspirationsoplæg.

Det bliver en dag med masser af dialog om konkrete grønne muligheder og tid til at tale mere uformelt sammen.

– Vi skal både høre om tendenser inden for forretningsudvikling i en mere grøn retning, og vi skal høre eksempler på, hvordan lokale virksomheder arbejder med det i hverdagen, siger direktør Lene Lawaetz, Brobygning Middelfart.

Formel overrækkelse af EU-pris

I forbindelse med konferencen modtager borgmester Johannes Lundsfryd en EU-pris af repræsentanter for European Destinations of Exellence. EDEN-Prisen Sustainability Pioneer European Destination of Excellence giver Middelfart adgang til international markedsføring og til et europæisk netværk af byer, der ligesom Middelfart arbejder for grøn omstilling. Åbn website om EDEN.

Prisen overrækkes officielt under konferencen, men arbejdet for at skabe grønne resultater til gavn for klimaet er allerede i gang.

– Vi kan godt mærke, at Middelfart bliver set på som rollemodel fra EUs side. Der deltager en mindre delegation fra European Destinations of Excellence, og de bruger tiden i Middelfart på at lave video og interviews med lokale klimaforkæmpere, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

Det praktiske:
Konferencen afholdes d. 10. marts fra kl. 9 til 13 på Fjelsted Skov Hotel og Konference. Tilmelding skal ske til Louise Bjerre på louise@brobygningmiddelfart.dk.

Åben invitation (word)

Læs også...