Nyheder

Fart og sødme over Middelfart Sommerby

Racerbane med fjernstyrede biler, bolsjekogeri og strand-sjov sørger for fart over feltet og slik til den søde tand under dette års sommerby-aktiviteter. Programmet for de 6 weekender med musik, dans, kunst, sang og sommerlege i Middelfart By er blevet udvidet med særlig tanke for børn og unge – og med opbakning fra det lokale erhvervsliv:

“Vi ville gerne gøre noget ekstra for børn og unge, hvor mange har siddet meget alene under pandemien. De har ikke kunnet leve det liv, de plejer. Vi støtter også, fordi det er med til at minde os alle om at bruge byens tilbud og handlende”, siger Fynske Banks filialdirektør, Søren Thomsen. Fynske Bank Fonden har bidraget med 130.000 kr. til sommerløjerne.

Til de mindste kommer der et bolsjekogeri, hvor børnene kan koge deres egne lækkerier og tage dem med hjem i et flot glas. Til de fartglade etableres en bane til radiostyrede biler, hvor børnene kan køre om kap og vinde præmier. Og endelig bliver der sommerlege i Middelfart, med magnetfiskeri langs havnekajen, bueskydning i bymidten og ansigtsmaling til de mindste. Flere lokale foreninger er involveret gennem de 6 weekender og igen i år bliver der fart over feltet.

Som sidste år vil der være søndagskoncerter. I år med Johnny Madsen Jam, Lune Carlsen, Bamse Madsen Band, John Mogensen Lille Bigband og Torben Lendager.

Godt på vej til at blive en tradition

Middelfart Sommerby er for andet år i træk arrangeret i et samarbejde mellem foreninger og virksomheder, og koordineret gennem Brobygning Middelfart og Middelfart Handel. Målet er at gøre sommerby-aktiviteterne til noget man regner med, når familien planlægger sine udflugter, og noget byens gæster oplever som en glædelig overraskelse.

“Vi arbejder mod at gøre Middelfart til en stærk sommerby. Derfor er det vigtigt med det tætte samarbejde med virksomheder, for det har stor betydning, at de stiller op”, siger direktør Lene Lawaetz fra Brobygning Middelfart.

Det hele foregår over 6 weekender i juli og august, hvor der sluttes af med Jazz Festival.

På webadressen www.middelfartforbinder.dk ligger detaljeret program for alle weekender.

Læs også...