Nyheder

Grøn omstilling: Middelfart Erhverv lancerer samlet oversigt til virksomheder 🌱

Middelfart Erhverv gør det let for virksomheder at navigere i de mange muligheder og tilbud, der findes indenfor grøn omstilling.
Med en samlet oversigt, får virksomheder nem adgang til viden om rådgivning, sparring og vejledning vedrørende deres grønne transformation.
Med en stigende efterspørgsel efter bæredygtige praksisser, giver oversigten mulighed for at identificere relevante muligheder for at tage konkrete skridt mod en mere miljøvenlig drift og praksis ude i virksomhederne.

“Vi er begejstrede for at kunne præsentere denne samlede oversigt for virksomheder, der ønsker at engagere sig i grøn omstilling,” udtaler direktøren for Middelfart Erhverv Mikkel Johansen. “Vores mål er at lette vejen for virksomheder, der ønsker at gøre en positiv forskel for miljøet ved at tilbyde dem en omfattende guide til grøn omstilling, der passer til deres specifikke behov og udfordringer.”

Den samlede oversigt for grøn omstilling er tilgængelig online på Middelfart Erhvervs hjemmeside, https://lnkd.in/d-3-wS-N.
Med dette initiativ understreger Middelfart Erhverv også, kommunens dagsorden for en mere bæredygtig fremtid, så vi i fællesskab fortsat kan sikre at Middelfart Kommune og virksomhederne en førertrøje inden for grøn omstilling.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere