Nyheder

Brobyggerpris 2019

Direktør Lene Lawaetz’ tale ved overrækkelsen af Brobyggerprisen 2019 ved Melfar-Postens awardshow Byens Bedste 2019.

Men derudover har broen i overført forstand været et symbol på overgangen fra det kendte til det nye, fra nutid til fremtiden – eller fra den konkrete verden til fantasien.

En bro har altid været et stærkt, konkret udtryk for ingeniørmæssig kunnen, fremdrift og udvikling.

En bro er således et fantastisk billede på visionerne for udviklingen af Middelfart – med et stærkt afsæt i ”lige nu” og en vilje til at tænke stort, nyt og innovativt og gå nye veje i fællesskab. Jeg håber meget på at Brobyggerprisen bliver en inspirationskilde til fremtidens brobyggere – dem skal vi have rigtig mange af i Middelfart. Vi har heldigvis allerede mange brobyggere i Middelfart kommune – det er de mange fine indstillinger vi har fået, et udtryk for.

Med Brobyggerprisen har vi gennem Byens Bedste muligheden for at give et ekstra skulderklap til nogle af dem, der går forrest og viser vejen. 

Vi har valgt at præmiere et initiativ, som er blevet bemærket af mange. 

Et initiativ, der lyser op med sin idérigdom og gåpåmod og som i høj grad lever op til talemåden om at bygge vindmøller i stedet for læhegn, når det blæser. 

Vores måde at shoppe på er under forvandling. Vi har som kunder fået langt flere valgmuligheder, men vi er også blevet langt mere bevidste om de krav, vi stiller til vores eget forbrug.  Til kvaliteten,  til servicen og til bæredygtigheden. 

Vi ved, at det er hårdt at stå med ansigtet mod vinden, når blæsten er ubarmhjertig, og vi anerkender, at der kræves blod, sved og tårer for at få succes som forretningsdrivende. 

Modtageren af Brobyggerprisen 2019 gør alt dette.  

Modtageren af Brobyggerprisen 2019 viser en ukuelig vilje og lyst til at lykkes. 

Direkte citeret fra blot én af de mange indstillinger på modtageren: 

Hurra for skønne initiativrige damer, som tænker i de helt rette baner og bidrager med massevis af ideer og store smil. Man får oplevelsen af, at alt er muligt.

Modtageren er Brobyggerprisen 2019 er MINIKARTELLET.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere