Nyheder

Brobygning Middelfart er en realitet

Brobygning skal gøre Middelfart mere attraktiv.

De tre erhvervsforeninger, Middelfart Erhvervsråd, Middelfart Handelsstandsforening og VisitMiddelfart har sammen med Middelfart Kommune skabt den nye organisation Brobygning Middelfart, der skal udvikle og styrke attraktiviteten i Middelfart Kommune.

Brobygning Middelfart etableres som en organisation og overbygning på de eksisterende erhvervsforeninger, der fortsætter deres arbejde som hidtil.

Det er Brobygning Middelfarts vision og mission at forstyrre, forbinde, forløse og forny. Det sker blandt ved at udnytte det fulde potentiale i en række eksisterende aktiviteter og events, udvikle nye – og styrke markedsføringen af mulighederne væsentligt. Samtidig opsøger Brobygning Middelfart nye partnerskaber og søger eksterne midler.

Udvikling kræver muskelkraft

– I Middelfart Kommune har vi en lang tradition for et tæt samarbejde mellem foreninger, kommune og erhvervsliv. Vi står sammen og tager fælles ansvar. Det er den tradition, tankerne om Brobygning Middelfart udspringer af, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og forklarer videre:

– Samtidig har vi brug for en bedre koordinering og at få tilført den muskelkraft, som innovation og udvikling kræver. Vi har mange dygtige og engagerede folk, der bruger frivillige kræfter på at stable begivenheder på benene – vi skal sikre, at de kan få den rette hjælp til det, der bøvler – så de gode arrangementer kan vokse og udvikles, og det fulde potentiale forløses.

Lene Lawaetz er ansat som direktør for Brobygning Middelfart og står hermed i spidsen for sekretariatet, der pr. 1. november 2019 fysisk flytter sammen med sekretariaterne for VisitMiddelfart, Middelfart Handel og Middelfart Erhvervscenter i åbne lokaler i Nygade få meter fra Middelfarts gågade – for at skabe synergi og udnytte de eksisterende kræfter optimalt.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere