Nyheder

Business Breakfast 24. marts

Vi inviterer til årets første Business Breakfast, og denne gang inviterer vi det nyvalgte byråd med til at høre, hvad der rører sig hos erhvervslivet i Middelfart. 

Formålet er tage temperaturen på, hvordan erhvervslivet har det i Middelfart Kommune. Vi taler derfor med et bredt udsnit af virksomheder fra hele Middelfart Kommune – på tværs af branche, størrelse og levetid. På den måde får vi nogle pejlemærker på, hvordan virksomhederne oplever det er at drive virksomhed i Middelfart Kommune. Samtidigt får vi præsenteret de seneste og væsentlige nøgletal for erhvervsudviklingen i kommunen.

Herefter er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes byråd og topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dk senest d. 10. marts.

En ny tradition i Middelfart

Business Breakfast er en ny tradition i Middelfart. Vi mødes med jævne mellemrum året igennem til en kop morgenkaffe og får vendt store og små emner med hinanden. Vi begynder hver gang med et aktuelt emne, hvorefter der er mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes Byråd og topchefer.

NB. Husk at sætte kryds i kalenderen til de kommende Business Breakfast, som vil foregå på følgende datoer:  

  • 26. april kl. 8.00-9.30
  • 8. juni kl. 8.00-9.30
  • 1. september kl. 9.00-10.00 (Middelfart Kommune Sommerkur)
  • 11. oktober kl. 8.00-9.30
  • 29. november kl. 8.00-9.30

Læs også...

Ny formand for Brobygning Middelfart

Brobygning Middelfart er sat i verden for at bygge broer, der gør vejen kortere for projekter og samarbejder, der styrker Middelfarts attraktivitet. Foreningen hjælper virksomheder

Læs mere

Kulturmøde 2023

I går deltog vi i Middelfart Kommunes Kulturmøde sammen med repræsentanter fra 30 andre foreninger og kultursteder på tværs af hele kommunen. En spændende aften,

Læs mere

Besøg hos Årets Læreplads 2023

I dag var Elev- og Lærlingenetværket taget på virksomhedsbesøg i Gelsted. Jeppe Ravn Frederiksen, Production Supervisor hos Carl Hansen & Søn bød velkommen til netværket

Læs mere