Nyheder

Business Breakfast om inflation og energi

Tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 8:00 – 9:30

I byrådssalen på Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart

Vi inviterer endnu en gang  til Business Breakfast – og vi mødes næste gang tirsdag den 11. oktober kl. 8.00-9.30 i byrådssalen på Middelfart Rådhus.

Til denne Business Breakfast sætter vi fokus på et meget aktuelt tema, nemlig den høje inflation og de eksplosive energipriser, som presser erhvervslivet.

Vi taler med virksomheder, der er særligt udfordrede af de stigende priser, og vi sætter fokus på værktøjer og handlingsmuligheder.

Herefter er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dk senest d. 4. oktober.

Vi ses

Læs også...

Ny formand for Brobygning Middelfart

Brobygning Middelfart er sat i verden for at bygge broer, der gør vejen kortere for projekter og samarbejder, der styrker Middelfarts attraktivitet. Foreningen hjælper virksomheder

Læs mere

Kulturmøde 2023

I går deltog vi i Middelfart Kommunes Kulturmøde sammen med repræsentanter fra 30 andre foreninger og kultursteder på tværs af hele kommunen. En spændende aften,

Læs mere

Besøg hos Årets Læreplads 2023

I dag var Elev- og Lærlingenetværket taget på virksomhedsbesøg i Gelsted. Jeppe Ravn Frederiksen, Production Supervisor hos Carl Hansen & Søn bød velkommen til netværket

Læs mere