Nyheder

Business Breakfast om inflation og energi

Tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 8:00 – 9:30

I byrådssalen på Middelfart Rådhus, Nytorv 9, 5500 Middelfart

Vi inviterer endnu en gang  til Business Breakfast – og vi mødes næste gang tirsdag den 11. oktober kl. 8.00-9.30 i byrådssalen på Middelfart Rådhus.

Til denne Business Breakfast sætter vi fokus på et meget aktuelt tema, nemlig den høje inflation og de eksplosive energipriser, som presser erhvervslivet.

Vi taler med virksomheder, der er særligt udfordrede af de stigende priser, og vi sætter fokus på værktøjer og handlingsmuligheder.

Herefter er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dk senest d. 4. oktober.

Vi ses

Læs også...

Flyttedag

Brobygning Middelfart er flyttet ind i The Platform og er nu del af kontorfællesskabet for innovative sjæle.Samtidig har vi givet vores hjemmeside et brush up,

Læs mere

Middelfart er den bedste i Europa

Ved et møde i Bruxelles den 26. oktober blev det Middelfart, der høstede europæisk hæder og vandt prisen som Europas mest bæredygtige destination; European Destination

Læs mere