Nyheder

Business Breakfast om levende midtby

Onsdag den 8. juni 2022 kl. 8:00 – 9:30

Hos Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Vi inviterer endnu engang til Business Breakfast – og vi mødes næste gang onsdag den 8. juni kl. 8.00-9.30 hos Middelfart Sparekasse. 

Til denne Business Breakfast er temaet Hvordan skaber vi en attraktiv og levende midtby – til glæde for borgere, medarbejdere og virksomheder.

En levende og attraktiv bymidte er et naturligt samlingspunkt for både erhvervsdrivende og borgere, og er derfor afgørende for Middelfarts fortsatte attraktivitet og vækst. Middelfart deltog i efteråret 2020 om at blive Danmarks bedste handelsby, og fik en flot 1. plads som Danmarks bedst markedsførte by. Denne flotte placering skal gerne fastholdes og udbygges i de kommende år.

Der er også mulighed for at hilse på Middelfarts nye kommunaldirektør, Steen Vinderslev.

Herefter er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dk senest d. 1. juni.

Vi ses

Læs også...

Ny formand for Brobygning Middelfart

Brobygning Middelfart er sat i verden for at bygge broer, der gør vejen kortere for projekter og samarbejder, der styrker Middelfarts attraktivitet. Foreningen hjælper virksomheder

Læs mere

Kulturmøde 2023

I går deltog vi i Middelfart Kommunes Kulturmøde sammen med repræsentanter fra 30 andre foreninger og kultursteder på tværs af hele kommunen. En spændende aften,

Læs mere

Besøg hos Årets Læreplads 2023

I dag var Elev- og Lærlingenetværket taget på virksomhedsbesøg i Gelsted. Jeppe Ravn Frederiksen, Production Supervisor hos Carl Hansen & Søn bød velkommen til netværket

Læs mere