Nyheder

Business Breakfast om levende midtby

Onsdag den 8. juni 2022 kl. 8:00 – 9:30

Hos Middelfart Sparekasse, Havnegade 21, 5500 Middelfart

Vi inviterer endnu engang til Business Breakfast – og vi mødes næste gang onsdag den 8. juni kl. 8.00-9.30 hos Middelfart Sparekasse. 

Til denne Business Breakfast er temaet Hvordan skaber vi en attraktiv og levende midtby – til glæde for borgere, medarbejdere og virksomheder.

En levende og attraktiv bymidte er et naturligt samlingspunkt for både erhvervsdrivende og borgere, og er derfor afgørende for Middelfarts fortsatte attraktivitet og vækst. Middelfart deltog i efteråret 2020 om at blive Danmarks bedste handelsby, og fik en flot 1. plads som Danmarks bedst markedsførte by. Denne flotte placering skal gerne fastholdes og udbygges i de kommende år.

Der er også mulighed for at hilse på Middelfarts nye kommunaldirektør, Steen Vinderslev.

Herefter er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dk senest d. 1. juni.

Vi ses

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere