Nyheder

Business Breakfast om manglen på faglærte

Vi inviterer endnu engang til Business Breakfast – og vi mødes næste gang tirsdag den 26. april kl. 8.00-9.30 på CLAY Keramikmuseum. 

Til denne Business Breakfast er temaet Hvordan kan vi sammen få flere unge i Middelfart til at vælge en erhvervsuddannelse.

Manglen på kvalificeret arbejdskraft er nemlig et velkendt problem, og virksomhederne rammes især hårdt af manglen på faglært arbejdskraft. Derfor sætter vi fokus på, hvordan vi kan styrke virksomhedernes tiltrækningskraft, og skabe en platform for bedre dialog med de unge.

Herefter er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dk senest d. 19. april.

Vi ses!

Læs også...

Ny formand for Brobygning Middelfart

Brobygning Middelfart er sat i verden for at bygge broer, der gør vejen kortere for projekter og samarbejder, der styrker Middelfarts attraktivitet. Foreningen hjælper virksomheder

Læs mere

Kulturmøde 2023

I går deltog vi i Middelfart Kommunes Kulturmøde sammen med repræsentanter fra 30 andre foreninger og kultursteder på tværs af hele kommunen. En spændende aften,

Læs mere

Besøg hos Årets Læreplads 2023

I dag var Elev- og Lærlingenetværket taget på virksomhedsbesøg i Gelsted. Jeppe Ravn Frederiksen, Production Supervisor hos Carl Hansen & Søn bød velkommen til netværket

Læs mere