Nyheder

Business Breakfast om T. Hansen

Tirsdag den 29. november 2022 kl. 8:00 – 9:30

Hos Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Vi inviterer til årets sidste Business Breakfast – og vi mødes næste gang tirsdag den 29. november kl. 8.00-9.30 hos Severin Konferencecenter. 

Til denne Business Breakfast sætter vi fokus på, hvad der skal til for at skabe et sandt erhvervseventyr. Vi stiller skarpt på T. Hansen og Bent Jensen, og efterfølgende har vi på vanlig vis en dialog om, hvad der skal til for at give vores virksomheder de bedste rammebetingelser for at drive virksomhed i Middelfart. 

Afslutningsvis er der mulighed for at dyrke netværket og vende din egen dagsorden med Middelfart Kommunes topchefer over en kop kaffe.

Netværksmødet er åbent og gratis for alle, der driver erhverv i Middelfart Kommune, men tilmelding er nødvendig til lotte@brobygningmiddelfart.dksenest d. 22. november.

Vi ses

Læs også...

Matchmaking i gågaden

Vinduesruder ind til 7 ledige lejemål i gågaden i Middelfart er blevet til iøjnefaldende efterlysninger af de handlendes ideer til nye butikker og entreprenante selvstændige

Læs mere

Flere grønne bymiljøer

Brobygning Middelfart har fået tildelt 800.000 kr. fra Nordea-fondens ”Her gror vi”- pulje.
Vi glæder os til at skabe en mobil formidlingsstation med fokus på

Læs mere

Business Breakfast om T. Hansen

Tirsdag den 29. november 2022 kl. 8:00 – 9:30 Hos Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart Vi inviterer til årets sidste Business Breakfast – og vi mødes næste gang tirsdag

Læs mere