Nyheder

Craftfestival 2023

RESTAURANT CRAFT🧑🏼‍🍳🍴🍾

Tjener- og kokkeelever fra 6 konferencehoteller gør klar til at byde velkommen til et brag af en oplevelse på Craftfestival 23 i Middelfart.

Igen i år danner Lillebæltværftet rammen om aktiviteter for både øjne, næse og mund, når Restaurant Craft slår dørene op torsdag d 31. august og fredag den 1. september.

Det er Maria Smolarz fra Severin, Marie Rye Søndergaard Jensen fra Comwell Kongebrogaarden Middelfart , Natascha Thygesen fra Fjelsted Skov og fra Sixtus Hotel Middelfart, Klaudia Fejgin, som planlægger og står for restaurantoplevelsen sammen med lærlinge fra Hindsgavl Slot og Comwell Hotel Middelfart.

I Restaurant Craft kan elever fra skolernes 7.-10. klasser teste deres smagsløg, anrette mad på tallerkener, teste balancen og få svar på spørgsmål om tjener- og kokkefaget.

Men Craftfestival er meget mere end det. Den præsenterer de mange job- og karrieremuligheder, der åbner sig med en erhvervsuddannelse. Ca 30 virksomheder og fem erhvervsskoler deltager med elever, lærlinge og undervisere.

1300 elever fra 7.- 10. klasser i Middelfart Kommune deltager i festivalen som vi I Brobygning Middelfart planlægger og arrangerer i samarbejde med Middelfart Kommune og støttet af TietgenFonden.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere