Nyheder

Craftfestival 2023

RESTAURANT CRAFT🧑🏼‍🍳🍴🍾

Tjener- og kokkeelever fra 6 konferencehoteller gør klar til at byde velkommen til et brag af en oplevelse på Craftfestival 23 i Middelfart.

Igen i år danner Lillebæltværftet rammen om aktiviteter for både øjne, næse og mund, når Restaurant Craft slår dørene op torsdag d 31. august og fredag den 1. september.

Det er Maria Smolarz fra Severin, Marie Rye Søndergaard Jensen fra Comwell Kongebrogaarden Middelfart , Natascha Thygesen fra Fjelsted Skov og fra Sixtus Hotel Middelfart, Klaudia Fejgin, som planlægger og står for restaurantoplevelsen sammen med lærlinge fra Hindsgavl Slot og Comwell Hotel Middelfart.

I Restaurant Craft kan elever fra skolernes 7.-10. klasser teste deres smagsløg, anrette mad på tallerkener, teste balancen og få svar på spørgsmål om tjener- og kokkefaget.

Men Craftfestival er meget mere end det. Den præsenterer de mange job- og karrieremuligheder, der åbner sig med en erhvervsuddannelse. Ca 30 virksomheder og fem erhvervsskoler deltager med elever, lærlinge og undervisere.

1300 elever fra 7.- 10. klasser i Middelfart Kommune deltager i festivalen som vi I Brobygning Middelfart planlægger og arrangerer i samarbejde med Middelfart Kommune og støttet af TietgenFonden.

Læs også...

Når unge danner netværk…

I tæt samarbejde med Middelfart Erhvervscenter er vi medskaber til et stærkt fællesskab blandt elever og lærlinge på tværs af hele Middelfart kommune, hvor de kan dele

Læs mere

Fælles om Fremtidens Middelfart

I 2024 skruer vi op for samarbejdet med de øvrige tre erhvervsforeninger – Middefart Erhvervscenter, Middelfart Handel og Visit Middelfart under overskriften SAMMEN OM FREMTIDENS

Læs mere

Inspirationstur

2024 bliver et år med spændende projekter og indsatser samt endnu flere samarbejder på tværs af de fire erhvervsforeninger – Middelfart Erhvervscenter, Middelfart Handel, Visit

Læs mere