Nyheder

De mange karrieremuligheder…

Når craftfestival 2023 løber af stablen den 31. august og 1. september på Gammel Havn og Lillebæltsværftet får 1.300 udskolingselever fra hele Middelfart viden om hvilke muligheder og karriereveje en erhvervsuddannelse rummer.

I år har vi udvidet med endnu flere virksomheder, hvor unge mennesker er i lære og en af dem er Malerfirmaet E. Nielsen fra Nørre Åby. De vægter et uformelt arbejdsmiljø, hvor alle er ligeværdige og der er ingen lærlingeopgaver. Alle skal udvikles og følge projekter fra start til slut.

Du kan møde Karina, der blev udlært maler tilbage i 2020 og nu er fastansat i firmaet. Oprindelig er hun også udlært autolakerer, men valgte også at gøre karriere indenfor malerfaget. Hun er glad for at bruge sine hænder og har en stor stolthed over sit håndværk. Mød hende i zone 3 til craftfestival og torsdag den 31. august i tidsrummet kl. 15.30-17.30 er forældre og andre også velkommen til en snak og dyst med de unge mennesker omkring deres håndværk og valg af uddannelse.

Craftfestival er et samarbejde mellem Brobygning Middelfart og Middelfart Kommune med støtte fra Tietgen Fonden, så endnu flere unge mennesker vælger en af de mange karriereveje en erhvervsuddannelse giver.

Vi ses i Middelfart til craftfestival 2023

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere