Nyheder

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på studietiden og ønske de unge mennesker et stort tillykke. Efter dimissionen samles flere end 200 studenter på Nytorv, hvor de – efter en kort tale af Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen– går optog gennem byen og slutter af med dans, musik og huekast på Torvet. Hele byen er med til at fejre de nyudklækkede studenter til studenterfejring i midtbyen fredag den 28. juni.

På tværs af de fire erhvervsforeninger og under overskriften: Sammen om Fremtidens Middelfart, vil vi styrke væksten og øge attraktiviteten. En af fokusområderne omhandler en ungeindsats, der bl.a. skal styrke fællesskaber, skabe nye mødesteder og gøre Middelfart attraktiv for de unge. Studenterfejringen er blot et lille skridt på rejsen mod de større projekter som er i støbeskeen.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere