Nyheder

Fælles om Fremtidens Middelfart

I 2024 skruer vi op for samarbejdet med de øvrige tre erhvervsforeninger – Middefart Erhvervscenter, Middelfart Handel og Visit Middelfart under overskriften SAMMEN OM FREMTIDENS MIDDELFART.

I fællesskab er det peget på syv projekter, hvor vi gennem forskellige indsatser skal øge attraktiviteten for borgeren, medarbejderen, gæsten og kunden. Alt sammen med et udviklingsperspektiv på både den korte og lange bane:

ℹ️ Turist 365
Middelfart skal være en destination, der er attraktiv hele året. Med initiativet: Turist 365 er det vores mål at skabe og synliggøre oplevelser og tilbud, der tiltrækker gæster uanset årstid.
🎉Liv i midtbyen
Vi brander vores kommune gennem kulturelle oplevelser samt events og samarbejder om stærke kampagner, der skaber den røde tråd i alt fra kendskab, synlighed og oplevelse ved besøg.
🧒🏻Muligheder for ungdommen
Gøre Middelfart endnu mere attraktiv for unge mennesker at bo og arbejde i.
💺 Autocamperturisme
En branche i vækst og vi ønsker at styrke Middelfarts position som foretrukken autocamperdestination.
🌱Bæredygtig udvikling
I Middelfart vil vi være frontløbere indenfor bæredygtig forretningspraksis. Gennem stærke partnerskaber vil vi igangsætte indsatser, der skal bidrage til at skabe en grønne fremtid for erhvervslivet.
🏢 Tiltrækning af arbejdskraft
For at opretholde den positive vækst, er det vigtigt at sikre adgang til kvalificeret arbejdskraft gennem målrettet områdebranding. Vi samarbejder om konkrete indsatser inden for bosætning og tiltrækning for at skabe gode rekrutteringsmuligheder.
🤝 Stærke partnerskaber
Gennem netværk og samarbejde vil vi styrke og øge attraktiviteten i Middelfart – både på den korte og lange bane.

2024 bliver et spændende år – giv os gerne et kald, hvis du kan bidrage ind i en af ovenstående projekter.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere