Nyheder

Genstarts-aktiviteter i 4 centerbyer

I samarbejde med lokale virksomheder har Brobygning Middelfart i løbet af foråret fundet ideer til aktiviteter i Nr. Aaby, Ejby, Brenderup og Gelsted, der kan være med til at sætte liv og stemning over sommeren.

Foreløbig er der indsamlet mere end 200.000 kr., der planlægges brugt til byfester, online shopping, rundture og events. 

I arbejdet med at igangsætte aktiviteter bygger vi videre på erfaringerne fra foråret 2020, hvor en række virksomheder gik sammen med Brobygning Middelfart og kommunen om at lave nogle tiltag, som var med til at styrke attraktiviteten og sammenhængskraften i Middelfart Midtby.

Corona har betydet, at mange har fået øjnene op for de store kvaliteter, der er i de mindre lokalsamfund. Folk søger efter nærvær, natur og fællesskab, siger direktør Lene Lawaetz.

Målet er at øge kendskabet til de mange rekreative muligheder og foreningsaktiviteter, der er i centerbyerne, og på sigt få flere til at slå sig ned i byerne.

De udpegede aktiviteter planlægges, finansieres og gennemføres i et samspil mellem Middelfart Kommune, Brobygning Middelfart samt virksomheder, foreninger og borgere i lokalsamfundet. Oplægget er en krone-til-krone model, hvor Middelfart Kommune lægger en krone for hver krone, der indsamles i byerne.

Læs også...

Ny formand for Brobygning Middelfart

Brobygning Middelfart er sat i verden for at bygge broer, der gør vejen kortere for projekter og samarbejder, der styrker Middelfarts attraktivitet. Foreningen hjælper virksomheder

Læs mere

Kulturmøde 2023

I går deltog vi i Middelfart Kommunes Kulturmøde sammen med repræsentanter fra 30 andre foreninger og kultursteder på tværs af hele kommunen. En spændende aften,

Læs mere

Besøg hos Årets Læreplads 2023

I dag var Elev- og Lærlingenetværket taget på virksomhedsbesøg i Gelsted. Jeppe Ravn Frederiksen, Production Supervisor hos Carl Hansen & Søn bød velkommen til netværket

Læs mere