Nyheder

Giv et bidrag og styk fællesskab og byliv

Drømmer du om koncert i Ejby Bypark, standup i Tusindårsparken i Nørre Aaby eller Openair Bio på Kulturøen i Middelfart?

Vi gør klar til at skabe nye aktiviteter i hele kommunen, når Danmark igen åbner mere op. Derfor har vi startet en indsamling, som skal bidrage til events og arrangementer til glæde for borgere og turister.

Middelfart Sparekasse fordobler dit bidrag.

På midspar.dk/ilovemiddelfart kan du donere lige det beløb, du har lyst til. Dit bidrag går ubeskåret til afvikling af events og aktiviteter, og Sparekassen støtter indsamlingen ved at fordoble det indsamlede beløb – dog max. 100.000 kroner.

Det er NU, vi har brug for din ide og dit engagement

Sådan kan du engagere dig

Har du en konkret ide, så er det NU, du skal fortælle vidt og bredt om den til venner og bekendte. Gå ind på Brobygning Middelfarts Facebook-side og deltag i konkurrencen ved at komme med din bedste ide til event – eller skriv til lene@brobygningmiddelfart.dk.

Frem til fredag d. 15. maj er det muligt at indstille ideer. Brobygning Middelfart vælger 3 ideer ud, og de bliver præsenteret på crowdfunding-platformen.

Kriterierne for udvælgelse er:

  • ideen skal være en event – ikke en permanent løsning eller fast anlæg som fx. en legeplads
  • ideen skal være til glæde for så mange som muligt i hele kommunen
  • din event må derfor gerne kunne afvikles flere steder på en gang
  • din ide skal være realiserbar
  • din ide skal have opbakning fra flere sider

Når vi kender de 3 events, kan du sætte penge på den idé, du bedst kan lide, på Middelfart Sparekasses crowdfunding-platform.

Det har vi gjort indtil nu

Digitalt læsermøde på fyens.dk

Se eller gense det digitale læsermøde onsdag d. 29. april, hvor Sparekassen Middelfarts marketingchef Kristian Green fortalte om indsamlingen og de første ideer blev vendt sammen med direktør Lene Lawaetz fra Brobygning Middelfart og redaktionschef Jan Bonde fra Jysk Fynske Medier. Video af læsermødet på fyens.dk

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere