Nyheder

Handelsportal til lokale varer og events

Shopmiddelfart.dk – den nye, lokale handelsportal med varer og events fra Middelfart og omegn er kommet godt igang. Handelsportalen shopmiddelfart.dk, der er for alle erhvervsdrivende i området, blev i løbet af april måned fyldt med varer og events fra 39 forskellige aktører.

Shop fx sofapuder, tasker, vin, tøj og endda akupunktur er lige nu at finde på portalen, og der er plads til mange flere varer og serviceydelser. Kontakt eventkoordinator Mette Engleson. Så er du med. Det er ikke en betingelse, at man er medlem af Middelfart Handel, og ej heller at man har forretningsadresse i Middelfart by.

Portalen er en del af Brobygning Middelfarts genåbningsplan i tre faser, som skal hjælpe virksomheder og butikker i gang igen efter nedlukningen på grund af frygten for spredning af sygdommen covid_19. Planen er blevet til i samarbejde med lokale virksomheder, der med opkøb af gavekort og håndslag på samarbejde om strategisk udvikling af området, har givet fremdrift til planen.

Presseomtale af shopmiddelfart

Fyens.dk 23. april: Lokal digital handelsportal har medvind

Fyens.dk 22. april: 300.000 kr. til Middelfarts butikker

TV 2 Fyn 30. marts: Middelfarts butikker går sammen

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere