Nyheder

Julehilsen fra alle os til alle jer

Foreningerne i Nygade 2 elsker julens nærvær. Ligesom vi er rykket sammen i 2020, så handler julen også om at rykke tættere sammen.

I årets sidste dage arbejder vi på at få kampagnen #julenforbinderos ud til store og små i hele kommunen med et budskab om at huske hinanden.

Og vi kan være der for hinanden.

  • Som når Middelfart Erhvervscenter slår et slag for Middelfart Handels digitale gaveshop, hvor virksomhederne kan handle julegaver lokalt på gave.shopmiddelfart.dk
  • Når VisitMiddelfart laver en fælles digital platform med lokale oplevelsespakker på www.julenforbinderos.dk.
  • Når Senior & Velfærd allierer sig med Brobygning Middelfart om at genskabe juleminder for de ældre.
  • Når lokale virksomheder sammen med lokale frivillige fra hjælpeorganisationer sørger for, at de svageste børn får et helt særligt juleønske opfyldt via Hjertetræet.
  • Når foreninger og lokaludvalg fra hele kommunen bakker op om #julenforbinderos ved juletræer i deres lokalområde

Alle initiativer samlet (pdf)

Danmarks længste virtuelle julekæde

Du kan være der for os og dem du holder af ved at lave din egen julehilsen med temaet om nærvær trods afstand. For vi kan være digitalt forbundet.

Derfor er du inviteret med i Danmarks længste virtuelle juletræskæde på VisitMiddelfarts instagram eller facebook. Brug hasttagget #julenforbinderos og giv VisitMiddelfart besked om det med et @Visitmiddelfart, så samler de kæden. Eller find opslaget om konkurrencen på deres facebookside.

Glædelig jul fra Middelfart Erhvervsråd, VisitMiddelfart, Middelfart Handel og Brobygning Middelfart

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere