Nyheder

Kulturmøde 2023

I går deltog vi i Middelfart Kommunes Kulturmøde sammen med repræsentanter fra 30 andre foreninger og kultursteder på tværs af hele kommunen.

En spændende aften, der gav indblik i det store og varieret kulturudbud, der findes samt arbejdet med at optimere kulturen endnu mere og hvordan vi hver især og i samarbejde kan være medskaber på indhold og events.

Gennem fem forskellige workshop blev der drøftet muligheder og udfordringer. Det ene spor omhandlede synlighed af de mange kulturtilbud i hele kommunen og her kunne vi bidrage med viden om den fælles platform – eventsimiddelfart.dk hvor alle, der afholder events og arrangementer på tværs af kommunen – gratis – kan oprette deres begivenhed og blive synlige. Et samarbejde skabt med Middelfart Kommune, Middelfart Handel og Visit Middelfart– til gavn for alle aktører og gæster, så endnu flere opdager og besøger de mange kulturtilbud, arrangementer og events, der udbydes.

Vi fortsætter arbejdet, så endnu flere bliver synlige og endnu flere opdager alt hvad der sker i vores skønne kommune.

Så smut ind forbi eventsimiddelfart.dk, hvor du lige nu kan se alle julens oplevelser – vi glæder os til at du skal opdage (endnu mere) i Middelfart kommune.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere