Nyheder

Når unge danner netværk…

I tæt samarbejde med Middelfart Erhvervscenter er vi medskaber til et stærkt fællesskab blandt elever og lærlinge på tværs af hele Middelfart kommune, hvor de kan dele erfaringer, opbygge relationer og styrke deres netværk.

Den 6. februar havde vi samlet elev- og lærlingenetværket til en hyggelig dyst hos Slot Car Racing Lillebælt 🏎 Der blev kæmpet og delt flittigt ud af tips og tricks mens løbet stod på. Undervejs var der også tid til netværk og hygge med kage samt brainstorm til kommende aktiviteter i netværket.

Udbyttet af disse netværksmøder er ikke blot den sjove oplevelse, men også udviklingen af vigtige kompetencer såsom teamwork, kommunikation og samarbejde. Samtidig får de unge mulighed for at lære hinanden bedre at kende på tværs af brancher og virksomheder samt at få et indblik i erhvervslivet og de muligheder, der findes i Middelfart og omegn.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere