Nyheder

Sommerby-aktiviteter bredes ud til Ejby, Nr. Aaby, Gelsted og Brenderup

Når kalenderen peger på sensommer, inviterer foreninger, virksomheder og lokale ildsjæle sammen med Byrådet til fælles samvær i de 4 byer på linje med sidste års aktiviteter i Middelfart Midtby. Virksomheder, der vil være med, kan stadig nå det.

Brobygning Middelfart har skabt et idekatalog på baggrund af ture ud i alle hjørner af kommunen, og lige nu lægges sidste hånd på detaljerne i de udvalgte aktiviteter i samarbejde med foreninger og virksomheder. 

Det er en arbejdsmetode, som Brobygning Middelfarts direktør Lene Lawaetz også benyttede sig af sidste år, da fokus alene lå på sommeraktiviteter i Middelfart Midtby.

“Jeg glæder mig til samarbejdet med lokale virksomheder og ildsjæle og til at bruge de erfaringer, som vi har gjort os i Middelfart midtby. Og det tegner rigtig godt. Idekataloget er blevet pænt modtaget, og der er planlægning af aktiviteter i gang i alle 4 byer, siger Lene Lawaetz.

Blandt ideerne er onlineshopping i samarbejde med Byens Bedste, markedsdag, gensynsfest, gyseraften, tour-de-Ejby, LAN-party. 

Middelfart Kommune bidrager finansielt med en krone-til-krone-model, hvor man lægger 1 krone for hver krone, byerne bidrager med i form af sponsorater fra virksomheder.

“Det er vigtigt for at få gang i vores samfund igen og vores fællesskaber i hele kommunen. Vi har nu haft en periode på godt og vel et år, hvor der har været lukket mere eller mindre ned, så vi skal have genopdaget og styrket de lokale fællesskaber, dybest set for livskvaliteten men også for lokale butikker, restauranter, kulturinstitutioner og dem, der lever af, at vi er ude og er sammen”, siger borgmester Johannes Lundsfryd.

I turisthøjsæsonen kører sommeraktiviteter i Middelfart ligesom sidste år.

Læs også...

Når unge danner netværk…

I tæt samarbejde med Middelfart Erhvervscenter er vi medskaber til et stærkt fællesskab blandt elever og lærlinge på tværs af hele Middelfart kommune, hvor de kan dele

Læs mere

Fælles om Fremtidens Middelfart

I 2024 skruer vi op for samarbejdet med de øvrige tre erhvervsforeninger – Middefart Erhvervscenter, Middelfart Handel og Visit Middelfart under overskriften SAMMEN OM FREMTIDENS

Læs mere

Inspirationstur

2024 bliver et år med spændende projekter og indsatser samt endnu flere samarbejder på tværs af de fire erhvervsforeninger – Middelfart Erhvervscenter, Middelfart Handel, Visit

Læs mere