Nyheder

Vil du lave mere klimavenlig mad?

I samarbejde med Coop Klimafunding leder vi efter producenter af fødevarer, som vil producere mere klimavenligt. Det kan være, virksomheder som vil forbedre deres råvarer, optimere i produktionen eller på anden måde bidrage til en fødevareproduktion, der tager hensyn til klimaet.

I behøver ikke have en færdig ide, blot en ambition om at ville reducere jeres klimatryk.

Er du klar til at optimere til gavn for klimaet, eller kender du nogen, så send dem ind på tilmeldingssiden. Udvælges de til projektet, får man hjælp til fundraising, produktudvikling og optimering af forretningsgange. Og man kommer som virksomhed helt tæt på en af Danmarks største fødevare-koncerner, nemlig Coop-kæden med butikker som Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’ Brugsen og Fakta.

Invitation til klimafunding-forløb (pdf) – TILMELDING ER SLUT – kontakt os hvis du er interesseret.

Uddybende om samarbejdet mellem Brobygning Middelfart, Erhvervshus Sydjylland, Coop og Danmarks grønne tænketank CONCITO.

Læs også...

Stort gæstfrit sommerkram

Ved fælles hjælp skabte foreninger og museum sammen med Fynske Bank et levende og imødekommende Middelfart henover 7 sommer-weekender i juni, juli og august. Brobygning

Læs mere

Videoer fra erhvervsscenen ved Klimafolkemødet 2020

Se eller gense programmet fra Klimafolkemødets Erhvervsscene på Middelfart Rådhus. Programmet var sammensat af Erhvervshus Sydjylland, CLEAN og Brobygning Middelfart. Digitalisering af den grønne omstilling. https://www.facebook.com/brobygningmiddelfart/videos/693323894864502/

Læs mere