Nyheder

Lokal Middelfart X-erhvervsleder: Folk skal flokkes til byen

Efter at have afsluttet sin uddannelse vendte Torben Dinesen, adm. direktør for Dinex A/S, hjem til Middelfart og genforelskede sig i den naturlige skønhed med ”grøn skov og blåt vand”.

Torben Dinesen vil skabe et sted, som både borgere og virksomheder kan være stolte af. Som adm. direktør for Dinex A/S er Torben en del af netværket Middelfart X – en gruppe lokale erhvervsledere med hjerte og visioner for byen, der arbejder for at gennemføre en række forbedringer.

”Jeg har en drøm om at prioritere initiativer, der tiltaler både mennesker og virksomheder, så vi kan få dem til at flokkes til Middelfart. Byen har meget at byde på: fra sin overflod af natur med vand og skov til sin centrale beliggenhed, der gør det muligt for folk både at bo og arbejde her. Det skal folk vide.”

Når Torben Dinesen beskriver sin hjemstavn, skulle man næsten tro, han citerer John Mogensens hit ’To Mennesker På En Strand’. Men det er altså bare Middelfart, han snakker om. Den fynske naturjuvel, som er alt andet end ’bare’. Lige nu er Torben særligt involveret i VM i Melges 24, som indtager Middelfart Marina fem dage i juni, og igen i VM i Matchrace for kvinder den 3.-7. juli. Han er drevet af at få ting til at ske.

”Det er vigtigt, at vi ikke bare skyder 100 projekter op og aldrig får dem gjort færdige. Som erhvervsledere har vi tendens til at prioritere hårdt og få tingene gjort, mens kommunen ofte skal tage en masse hensyn. Jeg er med i Middelfart X, for at vi rent faktisk også får gjort det, vi beslutter os for.”

Erhvervslederne i Middelfart X arbejder tæt sammen med Middelfart Kommune og Brobygning Middelfart om at gøre drømmene til virkelighed. I en ny, handlekraftig publikation sætter de ord og action på en række konkrete idéer, ønsker og behov fra børnefamilier, unge, tilflyttere og pendlere. Se indsatserne her: https://brobygningmiddelfart.dk/wp-content/uploads/2023/05/MiddelfartX-Brobygningsbilleder.pdf

Læs også...