Nyheder

Match making gav travhed

ovember måneds kampagne, hvor Brobygning Middelfart lagde op til åben idegenerering med byens handlende har skabt ekstra travlhed hos Nordisk Kapitalraad, der varetager opgaven med at finde nye lejere til mange af de tomme butikslokaler i Middelfart by.

Med uventede ordsammensætninger som strategomatadorer og brødterapeuter efterlyste kampagnen på en humoristisk måde på butiksruder og i annoncer konkrete ideer til nye butikskoncepter – og foretagsomme forretningsfolk til at føre dem ud i livet.

Det har givet overraskende mange henvendelser i december, fortæller erhvervsmægler Jan Hinnerskov fra Nordisk Kapitalraad, der har haft 10 landsdækkende kæder og lokale forretningsfolk med appetit på udvikling af butikskoncepter med på rundtur i gågaden.

”Jeg håber, vi ser resultater i 1. kvartal af det nye år. Især de landsdækkende kæder har været meget positivt overraskede over, hvor meget aktivitet byen byder på en tirsdag eller onsdag, og hvor velholdte ejendommene er,”fortæller Jan Hinnerskov

Huslejeniveauet får stadig øjenbrynene op, fortæller han videre: ”men så får vi en snak om, at byens borgere altså har et pænt højt rådighedsbeløb”, lyder det fra mægleren, der vurderer, at mulighederne for en god indtjening er til stede i Middelfart.

Foreløbig holder de besøgende forretningsfolk deres navne tæt til kroppen. Jan Hinnerskov vil kun afsløre, at de opererer inden for traditionel retail og i den mere kreative ende. Brobygning Middelfart følger udviklingen tæt de kommende måneder, og krydser fingre for, at kampagnen og de mange henvendelser vil resultere i spændende, nye butikker.

For nylig præmierede vi det bedste forslag til en ny butik blandt borgernes mange hundrede forslag. Det blev Torben Sanders, der løb med 1. præmien for sin ide om en tankesportsbutik med plads til at spille med og mod hinanden og en lille scene til kulturelle events. Læs Fyens Stiftstidendes artikel om det her.

Ideen blev fulgt op af et tilbud fra boghandler Jesper Bendix fra Bog & Ide, som tilbød at stille sig til rådighed som mentor for en iværksætter. Det tilbud står stadig ved magt her på tærsklen til det nye år.

Læs også...

En ny tradition tager form.

I tæt samarbejde med Middelfart Handel og Rektor Betina Axelsen på Middelfart Gymnasium & HF, er der planlagt fælles studenterfejring for at markere afslutningen på

Læs mere